به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی شرکت غله، سید محمد جعفری افزود: در جریان سبوس گیری، مقادیر فراوانی از املاح معدنی همچون آهن، کلسیم، فسفر، روی و منیزیم دور ریخته می شود که به سفیدی بیشتر نان می انجامد.
وی با اشاره به اینکه استفاده از نان های سفید بیماری های مختلفی از جمله قلبی و عروقی، یبوست، ابتلا به کم خونی، چاقی کاذب، کلسترول و قند خون بالا را بوجود می آورد، در خصوص مضرات استفاده از نان سفید یادآور شد: در نان بدون سبوس فسفر، میزیم، سلیس و ویتامین E موجود نمی باشد.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۲ کشور تصریح کرد: متاسفانه با وجود ضررهایی که نان سفید دارد، بخاطر ظاهرش مورد پسند و مقبولیت مصرف کننده قرار می گیرد.
نظر شما